Kad ne znate što odabrati, uzmite BigJigs

Dali ste znali, da dijete u prvim godinama svojeg života stvara svoju osobnost, svoju pamet i sve ostalo, što će nositi u sebi cijeli život. Baš te prve godine jako su bitne, kako ćete se do njega ponašati, što ćete mu govoriti, kako ga uzgajati, što će u životu raditi i naravno, sa čime će se igrati.

bigjigs-3


Kad smo već kod igračka, onda je jako bitno spomenuti, da pazite što birate – ako ste sada pomislili, da ste vi moderan roditelj, koji je svome djetetu kupio tablično računalo i dijete se može sa njim zabavljati cijeli dan, onda morate odmah znati, da i niste odabrali baš najbolje rješenje!

bigjigs-5

Istina je, da možda možete sa takvim računalom djecu zaposliti za cijeli dan, kad će na internetu gledati različite crtiće, ali na takav način se djeca baš i ne razvijaju. Puno pametnije vam je, da odaberete u kojoj od trgovina sa igračkama kakvu stvar, uz koju će dijete morati razmišljati.

BigJigs za razvoj vašeg djeteta

Što znači odabrati? Jedna takvih tvrtki, koja izrađuje jako kvalitetne i upotrebljive igračke za djecu je sigurno BigJigs. Kod njih ćete u ponudi na primjer pronaći jako zanimljive vlakove, koje možete kupovati svaki dan jednog, sve odjednom ili kako drugačije želite.

bigjigs-6

Dijete će se sa njima moći igrati na različite načine, upoznavati na takav način slova, koja će kasnije moći upotrebljavati kroz život, upoznavati različite boje, a naravno, razvijati i svoju motoriku, kad če spajati i razdvajati sve te vagone i glavne lokomotive!

bigjigs-4

Pored zanimljivosti, ova je igračka jako dobra još iz sigurnosnog razloga – kvalitetna izrada sprječava različite lomove, sa kojima bi se vaša djeca mogla ozlijediti – a baš to je dosta jak razlog, kojeg mnogi traže, kad biraju darove i igračke za svoje mališane.

YouTube video

Znači, potražite koju od trgovina sa igračkama, kao što je na primjer Pchelica.hr – kod njih možete pronaći mnoge zanimljive igračke, a naravno i sve ove vlakove i vagone, o kojima smo u ovom sastavku pisali – uživajte sa djecom i neka oni uživaju u igranju sa svojim voljenim igračkama. Kad jednom odrastu, proći će sva ta zabava, koja im je danas omogućena!

bigjigs-7

Članci iz iste kategorije:

    Nema postova