Dječji bicikli namijenjeni su za vašeg mališana tek kada naraste barem do visine od 100 centimetara

Dječji bicikli vode vašeg mališana u nove avanture

Prvi dječji bicikl za mnoge je mališane prvi korak u svijet odraslih, koji otvara vrata velikoj slobodi, ali i odgovornosti. Ipak, odabir pravog dječjeg bicikla za mališana početnika može biti komplicirana odluka. S jedne strane, važno je nabaviti dobar model prave veličine, dok je s druge stane njegova kupnja također veliko ulaganje pa postoji realna šansa da će vaš mališan svoj prvi bicikl brzo prerasti. 

Upravo radi toga, uvijek se važno posavjetovati sa znalcima oko toga kakav model nabaviti te što morate imati na umu kod kupnje dječjeg bicikla, ali i sve popratne opreme koja vam treba uz njega.

Multifunkcionalni dječji koferi

Funkcionalnost dječjih kofera

Dječji koferi na tržištu razlikuju se po nekoliko stvari. Možete se odlučiti za klasične modele koji su zapravo identični velikim klasičnim koferima, samo su ukrašeni s dječjim motivima. No, to nije ono što će djecu privuću pakiranju. Puno bolji izbor su Trunki dječji koferi. Ova britanska tvrtka zna kako djeci olakšati pakiranje i učiniti ga zabavnim. A njihovi modeli imaju više funkcija:

Obradujte svoje mališane nekim od dječjih kofera koje nudimo

Za što bolji doživljaj putovanja, i sudjelovanje u pakiranju za odmor, odaberite za svoje klince pravi dječji kofer. Ponuda koju imamo je zaista šarolika, doslovno, zbog čega smo uvjereni da ćete pronaći pravi kofer za Vašeg mališana. Između raznih modela, te boja kofera, stvarno je nemoguće da se vašem mališanu ni jedan ne svidi. Potrudili smo se ponuditi samo najbolje dezene, oblike i likove, bez obzira dali imate curicu ili dječaka. Ukoliko se zaista ne možete odlučiti, pokažite naše proizvode Vašem djetetu pa neka samo odabere.

Poganjači koji pomažu naučiti voziti bicikl

Poganjači nisu nova stvar

Prije deset, dvadeset ili još više godina, kad su djeca željela naučiti voziti bicikl, potrebno im je bilo nabaviti dodatne kotače, koji su djeci omogućavali, da lakše love ravnotežu na biciklu, te se na takav način nauče voziti sa njime. Jer su ti kotači djeci omogućavali, da se ne trude, već da se samo voze naokolo, potrebno je bilo smisliti neko drugo rješenje, koje će biti modernije, koje će vašu djecu prisiliti, da nauče voziti bicikl, a da će pored svega ovoga to novo rješenje biti zanimljivo, lijepo, sigurno i kvalitetno. Tako su na scenu i tržište došli poganjači, koje su počele prodavati različite trgovine i kupovati ih praktički svi roditelji.

Dječja kolica i problemi koji nastaju sa njima

Kako znati šta kupiti?

Kupili ste televiziju i ona nakon nekog vremena ne radi? Kupili ste auto i sa njim iz nekih razloga niste zadovoljni? Isto tako se vam može dogoditi i kad kupite dječja kolica, ako prije kupovanja niste provjerili neke stvari, koje bih vam mogle biti bitne, kako bih vaš kupljeni proizvod izdržao što dulje, a vaše dijete bih u njem moglo uživati tako dugo, da odraste i da ta kolica preraste.
Djecja kaciga

Dječja kaciga sigurne boje

Sve za sigurnost djece!

Pitali ste se nekad, što možete napraviti za sigurnost vaše djece, kad se voze sa biciklom u školu, po dvorištu, na trening ili na sate učenja nekog instrumenta? Kao prvo, vrlo važno je to, da vaše dijete naučite kako se ponašati kad se nalaze na putu i putuju biciklom od jedne točke do druge – uvijek je potrebno, da vaša djeca znaju gdje mogu i gdje ne smiju proći kroz cestu, gdje moraju stajati, kad prolaze kroz cestu i još mnogo toga. Situacija, koje se im mogu desiti kad su na biciklu ima mnogo, pa morate vaše dijete naučiti, da su u prometu uvijek koncentrirani i da paze sami na sebe.