Razlozi za odabir Hubelino PI Marble Run

Ako ste u potrazi za kvalitetnim igračkama, ne tražite dalje. Hubelino PI Marble Run savršen je izbor za vas. Kompatibilan je s uobičajenim LEGO kockama i idealan je za djecu i odrasle. Ali, što ga čini jedinstvenim?

Hubelino PI Marble Run
Hubelino PI Marble Run savršen je izbor za vas.

Mnogo je razloga zbog kojih je Hubelino PI Marble Run dobra investicija, a ovo su neki od njih:

Jedinstven Hubelino PI Marble Run sustav

Kombinira odvažne trikove fizike s najkreativnijom zabavom vezanom uz slaganje. Fascinacija stvaranja zahtjevnih trkaćih staza za pikule uz akcijske vratolomije pri velikim brzinama i trikove s pikulama. Najbolja stvar kod Hubelino PI Marble Run može se kombinirati s tematskim svjetovima, figurama i kockama za slaganje nekih proizvođača jer je ova igračka u potpunosti kompatibilna s nekim dodatnim sustavima.

Kompatibilan s nekim uobičajenim kockama za slaganje

Svaka komponenta sustava Hubelino PI Marble Run je u potpunosti kompatibilna s kockama za slaganje renomiranih proizvođača. Stoga svoju kreativnu konstrukciju možete kombinirati s figurama i tematskim svjetovima nekoliko proizvođača. Uz Hubelino PI Marble Run, jedino ograničenje je vaša mašta. Ako kod kuće imate neke klasične kocke za slaganje, možete stvoriti stazu za pikule s elementima koji uključuju adaptere za tunel, rampu, ravnu stazu, zavoj i spust.

Vrhunska kvaliteta i sigurne igračke za djecu

Hubelino PI Marble Run proizveden je u Njemačkoj i podvrgnut je ispunjavanju dobrih standarda kvalitete. To je razlog zašto možete biti uvjereni da će vaša djeca biti sigurna pri igranju s ovim igračkama te da neće doživjeti ništa osim zabave i uživanja. Dakle, ako ne želite trošiti svoj novac na igračke loše kvalitete, svakako se odlučite za Hubelino PI Marble Run jer on nije samo siguran, već je i napravljen od kvalitetnih materijala koji su već dokazali da traju godinama.

Hubelino PI Marble Run proizveden je u Njemačkoj
Hubelino PI Marble Run proizveden je u Njemačkoj i podvrgnut je ispunjavanju dobrih standarda kvalitete.

Dolazi s priručnikom i omogućava vam neometano igranje

Hubelino PI Marble Run sadrži detaljni priručnik s dobrim ilustracijama kako biste vi i vaše dijete uživali u igri bez trošenja previše vremena smišljajući kako početi s korištenjem igračke. Uz jasne upute, također vam je puno lakše naučiti razne trikove i pretvoriti bilo koju kreativnu konstrukciju u stvarnost. Ovisno o vašim željama ili idejama, možete postaviti ili kombinirati Hubelino PI Marble Run na bilo koji način, kako god vama odgovara.

Što treba znati o Hubelinu

Uz Hubelino, mašta raste s njim. Od 2008., tvrtka je inspirirala mislioce i istraživače sutrašnjice. Svi Hubelino proizvodi su 100% kompatibilni sa standardnim kockama koje nude neki proizvođači i proizvode se u Njemačkoj.

Na temelju poznatog renomiranog dodatnog modularnog sustava, Stefan Amels, osnivač tvrtke, u suradnji s Peterom Lippertom, stvorio je svjetove proizvoda koji bilo koju postojeću dječju igračku pretvaraju u proširivu i uzbudljivu igračku. Zajedno žele nadahnuti mislioce i izumitelje u budućnosti da neprestano šire horizonte i stvaraju zanimljive stvari uz razne pametne ideje.

Hubelino proizvodi
Svi Hubelino proizvodi su 100% kompatibilni sa standardnim kockama

Ispod su navedene jedinstvene osobine Hubelino igračaka:

Sigurnost i kvaliteta

U tvrtki Hubelino, svoju odgovornost shvaćaju ozbiljno. To je razlog zašto se svi proizvodi izrađuju u Njemačkoj. Tvrtka s ponosom proizvodi dugotrajne proizvode, koji imaju oznaku da su proizvedeni u Njemačkoj i kompatibilni su s kockama nekih vodećih proizvođača.

Kako bi se osigurala sigurnost proizvoda, svi su njihovi proizvodi podvrgnuti strogim mehaničkim i kemijskim ispitivanjima u skladu s odgovarajućim specifikacijama, međunarodnim standardima i propisima. Proizvodi u tvrtki Hubelino također su podvrgnuti pažljivoj kontroli kvalitete te su izrađeni od kvalitetne ABS plastike koja ne sadrži ftalate i teške metale. Dizajn sustava staza pikula patentiran je širom svijeta.

Međutim, važno je zapamtiti da različiti kompleti staza za pikule imaju određenu dobnu preporuku zbog uključenih pikula koje sadrže u kompletu. Hubelino proizvodi preporučuju se djeci starijoj od 3 godine. Svaki Hubelino proizvod bez pikula prikladan je za djecu od jedne i pol godine i starije.

Proizvedeno u Njemačkoj

Kao dugogodišnji i odani pratitelji malih mislioca, izumitelja i vrhunskih slagatelja, Hubelino mora mnogo toga izdržati te snosi veliku odgovornost. Oni su također svjesni te odgovornosti i proizvode sve dijelove isključivo u Njemačkoj. S Hubelinovim proizvodnim pogonima, u mogućnosti su ispuniti standarde kvalitete i ispitati kvalitetu dijelova kroz brojne postupke ispitivanja.

Pedagoška vrijednost

Kada su u pitanju proizvodi od tvrtke Hubelino, fokus je na uravnoteženom odnosu između edukacije i efekta zabave. To je razlog zašto je razvoj novih proizvoda uvijek usredotočen na edukacijski sadržaj. Određeni edukacijski sadržaj može uključivati ​​pametan dizajn i osnovne zakone fizike, čime igračka poprima pedagošku vrijednost. S kvalitetnim igračkama žele misliocima i izumiteljima sutrašnjice omogućiti stvaranje zanimljivih stvari te dati doprinos budućnosti.

Kompatibilnost

Svaki Hubelino proizvod savršeno se uklapa s drugim kockama za slaganje različitih marki i nadopunjuje postojeću zalihu kocki za slaganje. Dakle, ovdje nema novog sustava koji ćete donijeti u dječju sobu. Međutim, postojeći sustav moguće je proširiti kreativno i smisleno. Zbog toga se igračkama može igrati i koristiti dulje vrijeme.

YouTube video

Osim toga, Hubelino proizvodi dio su Hubelino sustava i kompatibilni su s modulima od nekih proizvođača poznatog dodatnog modularnog sustava. Kao rezultat toga, svaki Hubelino proizvod se  može proširiti bez ikakvih ograničenja te može imati različite stupnjeve složenosti zbog inovativnih proširenja.

Nabavite Hubelino PI Marble Run i zabavite se!

Hubelino PI Marble Run je jedinstvena igračka, a ujedno i čvrsta kao što su i neke druge marke igračaka u Njemačkoj. Ali, u usporedbi s drugim markama, Hubelino igračke su podvrgnute svim vrstama ispitivanja i inspekcija kako bi se osigurala kvaliteta.

Prodajna cijena ove igračke je vrlo pristupačna, a igračka sadrži sve što je potrebno za izgradnju konstrukcije. Priručnik za slaganje sadrži primjer koji možete složiti u nekoliko koraka. Imajući to na umu, morate pažljivo gledati fotografije. Također morate dobro pritisnuti dijelove kako bi konstrukcija postala čvrsta.

Još jedna zanimljiva stvar o Hubelino PI Marble Run je da je dovoljno šaren, tako da će svako dijete uživati u svakom trenutku. Također ima moderan i minimalistički dizajn. Sve u svemu, sve vezano uz ovu igračku je impresivno i definitivno je se isplati kupiti, pogotovo u pogledu kvalitete.

Članci iz iste kategorije: