Multifunkcionalni dječji koferi

Funkcionalnost dječjih kofera

Dječji koferi na tržištu razlikuju se po nekoliko stvari. Možete se odlučiti za klasične modele koji su zapravo identični velikim klasičnim koferima, samo su ukrašeni s dječjim motivima. No, to nije ono što će djecu privuću pakiranju. Puno bolji izbor su Trunki dječji koferi. Ova britanska tvrtka zna kako djeci olakšati pakiranje i učiniti ga zabavnim. A njihovi modeli imaju više funkcija:

  • Posjeduju kotače koji djeci mogu služiti za vožnju nakon što sjednu na njih, bilo da se sami odguruju nogama ili da ih vi gurate
  • Kotači naravno služe i za jednostavno guranje takvih zapakiranih kofera
  • Posebne kopče u unutrašnjosti ovakvih kofera odlično će poslužiti kako biste sve stvari zadržali na jednom mjestu

Ne znate li gdje biste ih kupili, pogledajte web trgovinu igračkama Pchelica.com. Oni nude kofere za djecu marke Trunki, a između ostalog imaju i velik asortiman igračaka za djecu.

Pročitajte i članak o sandalama za djecu pod naslovom Sandale za bebe za stopalo u razvoju.

Vuča kofera uz pomoć roditelja ili samostalno

Trunki dječji koferi (Pchelica.com) odlično su rješenje i za djecu i za roditelje. Kada su djeca mala, najčešće ćete puno vremena morati provesti noseći ih jer je to jedini način da ih smirite. No, zavežete li uže na jedan od ovih modela, moći će sjesti na njega i uživati dok ih vi vučete. To će im jedno vrijeme zasigurno biti zanimljivo.

YouTube video

Kada odrastu, djeca će moći sama potezati uže i vjerojatno će uživati u tome. Poznato je da djeca vole igru s raznim predmetima, a njihovo zadovoljstvo će biti još veće ako će imati prekrasan kofer za djecu u koji će moći pospremiti sve što im je potrebno. A nakon što ga kasnije budu sami mogli pomoću užeta provozati po stanu ili kući, zadovoljstvo će samo rasti.

Hubelino PI Marble Run. S kockama Hubelino možemo sastaviti različite staze za kuglice i pikule. Gradnja staza zahtjeva kreativno razmišljanje. Čitajte više …

Članci iz iste kategorije: