Obradujte svoje mališane nekim od dječjih kofera koje nudimo

Za što bolji doživljaj putovanja, i sudjelovanje u pakiranju za odmor, odaberite za svoje klince pravi dječji kofer. Ponuda koju imamo je zaista šarolika, doslovno, zbog čega smo uvjereni da ćete pronaći pravi kofer za Vašeg mališana. Između raznih modela, te boja kofera, stvarno je nemoguće da se vašem mališanu ni jedan ne svidi.
Potrudili smo se ponuditi samo najbolje dezene, oblike i likove, bez obzira dali imate curicu ili dječaka. Ukoliko se zaista ne možete odlučiti, pokažite naše proizvode Vašem djetetu pa neka samo odabere.

Dječji koferi za osmjeh pred putovanje

Djeca nekada lošije podnose putovanja, nisu zainteresirana i negoduju. Da bi ih ohrabrili, pa na kraju i učinili ravnopravnim suputnikom, svakako odaberite kofer za pakiranje namijenjen baš za Vaše dijete. Raznolike boje, likovi super junaka, i slatki natpisi privući će pažnju djece, obradovat će ih te na kraju potaknuti želju za putovanjem. Sa dječjim koferom Vaši klinci će jedva dočekati da pakiranje započne.

Mogućnosti dječjeg kofera su mnoge

Osim što služe za pakiranje dječjih igračaka, stvari i odjeće za djecu, dječji koferi će dobro doći kao guralica za umorne mališane. Šarene boje i ocrtani detalji privući će pažnju djeteta, izvući mu osmjeh na lice i učiniti putovanje zanimljivim. Ugodan doživljaj će svakako pomoći i roditeljima, da što ljepše i sa manje stresa provedu putovanje u društvu malenih suputnika.
Sada više nemate izgovora, i djeci je potreban kovčeg. Odaberite model za koji smatrate da će Vam najbolje poslužiti, a opet da se dopada i Vašem klincu. Učinite putovanje zanimljivim i uživajte svi zajedno. Neka prva iskustva na putovanjima budu ugodna i u dobrom sjećanju.

dječji koferi

Koferi za djecu izrađeni su od kvalitetnih materijala, sigurni su i svakako iskoristivi. Dječji kovčeg, ovisno o modelu, ima zapreminu od 15-18 litara. Domišljati su, i potpuno prilagođeni djeci. Sa udobnim oblikom za sjedenje, pogodni su za odmaranje umornih nogica. Mekani rubovi obloženi su gumom, kao zaštita prilikom pakiranja. Koferi za djecu smatraju se ručnom prtljagom, zbog čega ih nije potrebno check-irati na međunarodnim aerodromima. Svaki dječji kofer ima identifikacijsku etiketu, da se prtljaga Vašeg mališana slučajno ne zagubi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=-KxWGJw1vMQ